Jika berminat sila hubungi saya melalui facebook atau email saya..hope can give the best service for you all :)

Thursday, December 1

Seamless Slimming Suit



okay, nie yang first sekali..
Nama dia Seamless Slimming Suit..



okay..macam nie lah lebih kurang gambar dia..
Harga dia ifa jual RM 200..
Harga pasaran dia yang ifa survey sekitar RM 290.
Harga ni include postage K..
so ifa rasa tak mahal pun kan? :)
dia ada 4 pcs.
ada dua colout hitam and skin colour.
FREE SIZE.
sesuai untuk inner kebaya.

FUNGSI :

Seamless Slimming Suit menggunakan teknologi baru dari Jepun. Reka bentuknya menggunakan kualiti yang baik iaitu Anti-Germ Fibres dan mempunyai pelbagai fungsi.

1) Mencegah pertumbuhan bacteria daripada peluh.

2) Memberikan keselesaan yang terbaik dan dari bahan elastik yang tinggi.

3) Membentuk keluk badan yang menarik. (bagi shape).

FUNGSI LAIN :

1)Meleperkan perut, bentuk punggung, lengan dan paha anda.

2)Kelihatan dan berasa lebih kurus, seksi dan lebih muda sepanjang hari!

3)Kawalan yang kukuh dari perut kepada pertengahan paha anda tanpa apa-apa talian atau gumpalan.


Best?belilah :)

No comments:

tertakluk kepada terma dan syarat :D