Jika berminat sila hubungi saya melalui facebook atau email saya..hope can give the best service for you all :)

Thursday, December 1

Bamboo Charcoal Slimming Suit


okay, yang nie pulak yang second..
Nama dia Bamboo Charcoal Slimming Suit.



okay, camni lah gambar dia..
Harga dia ifa jual RM 220..
Harga pasaran yang ifa survey sekitar RM 330.
Harga nie pun include postage.
Murah je kan?
Ada 4 pcs jugak..
ada colour nie je.
FREE SIZE.

mesti korang tertanya-tanyakan apa perbezaan yang nie dengan Seamless Slimming Suit..
okay yang nie ada campuran buluh Nano arang..

FAEDAH utama buluh Nano arang :

1) Alat penyahbau yang semulajadi, menyerap kelembapan dan menghalang penyebaran kuman yang berbahaya untuk badan.

2) Mengeluarkan sinaran Far Infrared untuk meningkatkan peredaran darah.

3) Membuat anda berasa segar dan tenang dari keletihan, kemarahan dan cemas serta meningkatkan kualiti tidur.

Okay, fungsi yang lain sama je dengan Seamless Slimming Suit..
Beza dia just yang nie lebih elok untuk orang yang banyak berpeluh.


Best?belilah :)

No comments:

tertakluk kepada terma dan syarat :D