Jika berminat sila hubungi saya melalui facebook atau email saya..hope can give the best service for you all :)

Friday, December 2

Perfect Body II Infrared Plus



okay, yang nie yang last..
paling elok compare than others..
Nama dia Perfect Body II Infrared Plus.



macam nie lah rupa dia :)
Harga dia RM 290.
tak sampai RM 300 pun :)
Harga pasaran sekitar RM 399 tau.
ada 2 pcs je.
skin colour ONLY.
yang nie ada size :

SIZE
CORSET
GIRDLE
M
61-75 cm
83-99 cm
L
71-83 cm
89-105 cm
XL
76-88 cm
92-112 cm
XXL
83-95 cm
97-119 cm


Perfect Body II Infrared Plus menggunakan teknologi tinggi bergaya Antarabangsa untuk membentuk semula badan yang langsing.

PENERANGAN produk :

1) Melangsingkan sebahagian badan dengan membakar lemak berlebihan.

2) Selesa untuk dipakai.

3) Membentuk lengkungan badan, mengangkat payudara dan mengangkat pinggul.

4) Pengalaman luar biasa Far Infrared dan Anion dari Turmalin dan Elite.

FUNGSI Corset boleh mengubahsuai lengkung payudara, angkat payudara, membuat berisi dan bentuk lengkung dalam setiap sisi. Ia juga boleh mengelakkan dari bongkok, membetulkan postur dan membuat pemakaian anda tidak jarang. Semua memperibadikan anda dalam bentuk "S".

FUNGSI Girdle reka bentuk trim-pinggang boleh membentuk lengkung pinggang, mengawal penggumpalan lemak di antara pinggang dan abdomen. Seluar panjang boleh mengecilkan otot berlebihan di paha, angkat dan membetuk keluk pinggul, mengubah suai lengkung antara punggung dan paha yang membuat kaki lebih menawan dan lengkung lebih jelas.


Best?belilah :)

Nano Slimming Suit



okay..yang nie yang ketiga K..
Nama dia Nano Slimming Suit.



okay..macam nie lah gambar die..
Harga yang nie pula RM 260..
Harga pasaran dia sekitar RM 350.
nie dah include postage tau..
ada 4 pcs jugak.
ada dua colour, hitam dan skin colour.
FREE SIZE.
Usually orang lepas bersalin guna yang nie :)


FAKTA PENTING kain Nano Technology mengandungi komposisi khas yang membenarkan Far Infrared Ray (FIR) untuk diserap oleh badan.

CIRI UTAMA :

1) Bahan yang ditenun dengan Far Infrared Ray (FIR).

2) Nano Teknologi digunakan di seluruh badan yang menjadikannya lembut apabila disentuh.

3) Tidak mudah terbakar.

4) Fleksible untuk dipakai.

5) Meningkatkan pengeluaran ion negatif dan ion kuprum.

FUNGSI UTAMA :

1) Melangsingkan badan secara semulajadi.

2) Membakar lemak yang berlebihan.

3) Meningkatkan metabolisma badan.

4) Membuang toksin dalam badan.

5) Meningkatkan peredaran darah.

6) Melegakan kesakitan pinggang.

7) Selesa untuk dipakai.

8) Melegakan keletihan.


Best?belilah :)

Thursday, December 1

Bamboo Charcoal Slimming Suit


okay, yang nie pulak yang second..
Nama dia Bamboo Charcoal Slimming Suit.



okay, camni lah gambar dia..
Harga dia ifa jual RM 220..
Harga pasaran yang ifa survey sekitar RM 330.
Harga nie pun include postage.
Murah je kan?
Ada 4 pcs jugak..
ada colour nie je.
FREE SIZE.

mesti korang tertanya-tanyakan apa perbezaan yang nie dengan Seamless Slimming Suit..
okay yang nie ada campuran buluh Nano arang..

FAEDAH utama buluh Nano arang :

1) Alat penyahbau yang semulajadi, menyerap kelembapan dan menghalang penyebaran kuman yang berbahaya untuk badan.

2) Mengeluarkan sinaran Far Infrared untuk meningkatkan peredaran darah.

3) Membuat anda berasa segar dan tenang dari keletihan, kemarahan dan cemas serta meningkatkan kualiti tidur.

Okay, fungsi yang lain sama je dengan Seamless Slimming Suit..
Beza dia just yang nie lebih elok untuk orang yang banyak berpeluh.


Best?belilah :)

Seamless Slimming Suit



okay, nie yang first sekali..
Nama dia Seamless Slimming Suit..



okay..macam nie lah lebih kurang gambar dia..
Harga dia ifa jual RM 200..
Harga pasaran dia yang ifa survey sekitar RM 290.
Harga ni include postage K..
so ifa rasa tak mahal pun kan? :)
dia ada 4 pcs.
ada dua colout hitam and skin colour.
FREE SIZE.
sesuai untuk inner kebaya.

FUNGSI :

Seamless Slimming Suit menggunakan teknologi baru dari Jepun. Reka bentuknya menggunakan kualiti yang baik iaitu Anti-Germ Fibres dan mempunyai pelbagai fungsi.

1) Mencegah pertumbuhan bacteria daripada peluh.

2) Memberikan keselesaan yang terbaik dan dari bahan elastik yang tinggi.

3) Membentuk keluk badan yang menarik. (bagi shape).

FUNGSI LAIN :

1)Meleperkan perut, bentuk punggung, lengan dan paha anda.

2)Kelihatan dan berasa lebih kurus, seksi dan lebih muda sepanjang hari!

3)Kawalan yang kukuh dari perut kepada pertengahan paha anda tanpa apa-apa talian atau gumpalan.


Best?belilah :)

tertakluk kepada terma dan syarat :D