Jika berminat sila hubungi saya melalui facebook atau email saya..hope can give the best service for you all :)

Wednesday, November 30

comeback :)

Assalamualaikum...I'm Zarifah Fasihah.. Actually lah kan you all, ifa buat comeback to blogging pun ada sebab tau...hewhew..nak tahu kenapa??Nak ke??sure nie?K gedik..hikhik..sebab ifa nak jual something and nak share lah sikit-2 tips yang ifa ade..ce-tengok URL ifa..sesuaiken??ade gedik-2 sikit :p
ok btw ifa nak jual slimming suit..harga dia oke lah..tak mahal pun K..kualiti dia pun oke..ifa boleh cakap sebab ifa sendiri pun pakai that's why la ifa nak jual..tengok ifa slim ken??hope sangat dapat sambutan..oke ini intro je untuk u all tau K..nanti ifa akan updatekan jenis body suit yang ade K..I'll try make the best for you all K :) Thankyou.


Best?belilah :)

tertakluk kepada terma dan syarat :D